Uitje van de maand

dinsdag 2 mei 2017

Uitje van de maand: Solex rijden door de Hoeksche Waard met barbecue

Heb je altijd al willen rijden op een echte solex. Wij bieden een compleet arrangement aan waarbij je op en top kunt genieten van wat De Hoeksche Waardse polder te bieden heeft. Al snorrend reis je in alle rust, genietend van de natuur, het avontuur, onthaast en met gezonde spanning, de wind door je haar, per jaargetijde wisselend, met of zonder lange jas en pothelm.

Je kunt de Hoeksche Waard zelf ontdekken of gebruik maken van onze uitgezette routes die je leiden langs de mooiste plekjes, dorpjes en stadjes van de polder. Hoge stellingmolens, stoomgemalen, forten met buskruitmagazijnen, weidse vergezichten en kreken kruizen je (solex)pad.

Wij verhuren de Solexen alleen aan mensen met een geldig scooter- of autorijbewijs. Ook hanteren wij een minimale leeftijd van 18 jaar. Duur: ongeveer 4,5 uur.

Inclusief:
- Koffie met appeltaart
- Tour met de solex
- Versnapering voor onderweg
- All-in barbecue

Prijzen: € 69,00 p.p.

Kijk op www.opstapinzuid-holland.nl voor meer informatie over dit groepsuitje en andere mogelijkheden in de regio Zuid-Holland Zuid.

  • print

VVV Idee

Museum Hoeksche Waard

Het statige Hof van Assendelft en herenboerderij Oost-Leeuwenstein vormen samen een sfeervol historisch complex.

Lees meer

Tourist Day Ticket

Met het Tourist Day Ticket reis je gedurende een hele dag onbeperkt met bus, tram, metro en waterbus voor een vast bedrag door heel Zuid-Holland.

Lees meer

Content VVV Idee