Bij Beijers Buren< Terug

Groep

Muziek, Theater

Type

Cabaret, Jazz, Lichte muziek, Muziek overig, Theater en Toneel

Omschrijving

Bij Beijers Binnen organiseert samen met cultuurbemiddelaar Eelse Bies en het kunstenaarsduo Rick van den Berg & Veerle Ritsier een mini-huiskamerfestival in Maasdam! Extra bijzonder is dat de opzet iets anders is dan de reguliere versie. Allereerst is hij wat kleinschaliger (1 hoofdlocatie, 3 huiskamerlocaties, 60 bezoekers), maar er is ook een vette clash tussen beeldende en podiumkunst! Er zijn prachtige performances maar er wordt tevens extra tijd ingeruimd voor de kunst … kunst bekijken en met de kunstenaars in gesprek komen!

Na het openingsconcert gaan de bezoekers samen met een begeleider in groepen van 20 personen uiteen en lopen gezamenlijk langs de verschillende locaties. 

Ook de locaties zijn bijzonder: 2 galeries, een tuinhuis en een bedrijfsruimte vol kunst! De deelnemende kunstenaars zijn naast Rick&Veerle en Eelse Bies ook Eleonore de Vet. Daarnaast is op locatie onder andere ook glaskunst te zien van Theo Verhoeff.
Onder de artiesten een paar ‘oude’ bekenden van Bij Beijers Binnen: Panashhh (de topper van de derde editie), Marcellino Vishnudatt (singer-songwriter eerste editie). En daarnaast een paar kanjers bekend in de Hoeksche Waard: Het Herman Nijkamp Kwartet (jazz) en Arie de Bruin (cabaret).

Openingsdata en tijden

zondag 18 mrt 2018
  • print

Locatie op kaart

Contactgegevens

Gowrings Continental BV
Lageweg 7
3299 AL MAASDAM

Website
Bezoek site
Content VVV Idee