Colours in Concert< Terug

Muziek overig, Pop en Rock

Colours is een gitaarband uit de Hoeksche Waard en speelt bekende en iets minder bekende covers uit de verschillende decennia van de popgeschiedenis. Tijdens Colours in Concert kun je al zittend luisteren naar meerstemmig gezongen nummers en de mix van nostalgische en "up-tempo"- nummers.
Colours kiest uit de vele popsongs van de laatste vijftig jaar díé nummers waarbij je als publiek denkt: ‘Hé, dat was een sterk nummer’ of: ‘Van welke band was dat ook alweer’? Geen standaard repertoire, maar een selectie van nummers waar de echte muziekliefhebber van kan genieten. Denk aan nummers als: Bus Stop (The Hollies), The last time (The Rolling Stones), Sunny afternoon (The Kinks), Last train to Clarksville (The Monkies), Just a little bit of peace (Golden Earing) en One way wind (The Cats).

zaterdag 18 nov 2017

volwassenen