Hoe htie k al weer< Terug

Tentoonstellingen

Foto-expositie van Strijenaren in beeld met als titel Hoe htie k al weer Dit sluit aan bij het thema van Open Monumentendag Boeren Burgers en Buitenlui
Er zijn 20 panelen samengesteld, met totaal ca 180 foto's waarvan ca 90 grote groepsfoto's van o.a. zang, muziek, brandweer, sport, gemeenteraad, jongerenverenigingen en reisjes van div. verenigingen. Op de rest staan individuele personen en kleine groepjes.
De foto's zijn zoveel mogelijk gekozen over de periode 1945 - 1990 met hier en daar wat nieuwer of ouder materiaal.
Bij de panelen zijn namenlijsten aanwezig die u als bezoeker kunt raadplegen en waar mogelijk kunt aanvullen.
Deze expositie wordt verder aangekleed met de miniaturen van Henk en Jannie Bouman. Zij maken deze miniaturen in een schaal van 1:12. Deze meesterwerken zijn tot eind 2017 te bewonderen in het museum.
Ook de kelder expositie ruimte is voor de wintermaanden ingericht met Lekker warm goed Deze kledingstukken uit eigen collectie van het museum kunt u tijdens de openings tijden bewonderen.

Datum vanaf
zaterdag 2 sep 2017