Kamermuziek Ensemble Nederland< Terug

Klassieke muziek, Muziek overig

Concert georganiseerd door Stichting Concertcommissie Hoeksche Waard. Kamermuziek Ensemble Nederland bestaat uit de bijzondere combinatie viool, klarinet, cello en harp. “Dit ensemble is ontstaan uit nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden van onze instrumenten in deze samenstelling. Door juist ‘het ongebruikelijke’ aan te gaan open je deuren en ontstaan er de mooiste dingen”. Een flexibel ensemble met een vaste kern, bestaande uit
klarinettiste Marieke Vos, harpiste Anneleen Schuitemaker, violist Koen Stapert en cellist Maya Fridman. Allen afkomstig van de conservatoria van Amsterdam en Den Haag. Zij spelen kamermuziek van duo tot kamerorkest, daarbij betrekken zij collega musici voor de grotere bezettingen. “Dit ensemble is ontstaan uit nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden van onze instrumenten in deze samenstelling. Door juist ‘het ongebruikelijke’ aan te gaan open je deuren en ontstaan er de mooiste dingen”. Een flexibel ensemble met een vaste kern.

donderdag 23 nov 2017

kinderen