Strijkkwartet EnAccord< Terug

Klassieke muziek, Muziek overig

De leden van het EnAccord Strijkkwartet bundelen in hun spel energieke overtuigingskracht, hoge technische kwaliteit en een grote muzikale beleving. Het kwartet weet haar publiek mee te slepen door haar dynamische en expressieve vertolkingen van de prachtige meesterwerken die het strijkkwartetgenre rijk is. Door hun oog voor details in de partituur, hun uitgebalanceerde samenklank en levendige interactie vertellen zij de luisteraar een fris en intrigerend verhaal.

Het ensemble kiest in haar programmering voor een combinatie van werken uit uiteenlopende stijlperiodes en streeft naar afwisseling van klankkleuren, karakters en dynamiek. Een bijzondere band heeft het EnAccord Strijkkwartet met de muziek van Felix Mendelssohn.
Concert georganiseerd door Stichting Concertcommissie Hoeksche Waard.

donderdag 1 nov 2018

Dorpskerk