De Hitsert< Terug

Campings, Jachthavens

Camperstandplaats, Jachthaven

De jachthaven is gelegen aan het Vuile Gat, dat zowel oostelijk als westelijk aansluit op het Haringvliet. Een uniek vaargebied, zowel voor zeilers als voor motorbootvaarders.Nieuw: 3 camperplaatsen beschikbaar.Eigen catering , zeven dagen per week. Leenfietsen beschikbaar. Voor het seizoen 2018 zijn er dagelijks passantenplaatsen beschikbaar vanaf 7 april 2018. Graag vooraf reserveren : 06 30 84 62 89
Voor de kinderen zijn er twee zwembaden : Een buitenbad en een binnenbad. Gratis WIFI beschikbaar. Gezellig Clubhuis met buitenterras. Voor het seizoen 2018 nog enkele vaste ligplaatsen.

Een enkele uitzondering daargelaten, treft u ernauwelijks beroepsvaart aan. Kleine rustige haven. Op de haven zijn fietsen gratis beschikbaar gesteld door de winkeliersvereniging voor onze passanten. Het dorp Zuid-Beijerland ligt op ca 7 minuten fietsen van de haven.

per nacht per strekkende meter v.a.

Het gastentarief bedraagt 1,20 per meter bootlengte over alles. Camper (2 pers. incl. belasting) 16,50.

Capaciteit
Camperstandplaatsen