De VVV deuren staan digitaal voor u open!

Het coronavirus heeft inmiddels in heel Nederland een grote impact. Vanuit Dordrecht Marketing en de VVV Zuid Holland Zuid begrijpen we de zorgen en eventuele vragen bij bezoekers en bewoners van de stad. We staan in contact met de gemeente over de impact van het coronavirus en volgen onder adviezen van het RIVM, de rijksoverheid en de gemeente over (eventueel) te nemen maatregelen. 

Voor toeristen en recreatieve bezoekers:
Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn de VVV's in Dordrecht, Gorinchem en Oud-Beijerland vanaf heden tot nader order gesloten. We vinden het onze verantwoordelijkheid naar u, de maatschappij en ons personeel om de kans op overdracht te minimaliseren. 

corona-nederlands // corona-nederlands.jpg (210 K)We blijven tijdens kantooruren (op afstand) beschikbaar voor informatie.

Voor vragen over een groepsarrangement of vragen over een reservering, kunt u mailen naar res@vvvzhz.nl

Gesloten locaties en afgelaste activiteiten
Alle eet- en drinkgelegenheden zijn gesloten. Hotels blijven wel geopend. Vanuit de overheid en RIVM is verder vastgesteld dat bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni verboden zijn. Voor alle overkoepelende informatie verwijzen we u naar de site van het RIVM.

Corona (COVID-19): informatie voor bezoekers aan Nederland>>

  • print