Lokale en regionale initiatieven in de Hoeksche Waard

Samen kunnen we lokale en regionale ondernemers een extra steuntje in de rug geven en helpen in deze Corona-tijden. Dus help je favoriete winkelier of restaurant en bestel die lekkere maaltijd of koop iets in de webshop.

Corona: No Waste HW // no_waste-koop_lokaal-hw.jpg (86 K)No Waste
Op de facebookpagina No Waste staan bedrijven en kwekers uit de Hoeksche Waard die hun producten aanbieden. Van boerderijwinkels tot aardappeltelers, bloemenkwekers en imkers.

Bekijk hier het overzicht met namen, adressen en openingstijden van de deelnemers.
Bekijk hier de plattegrond en routebeschrijving naar deelnemers.

 

Corona: boerderijbox hw // boerderijbox-hw.jpg (15 K)Boerderijboxhoekschewaard
3 boerinnen uit de Hoeksche Waard slaan de handen in één om juist nu, aan diegene die vanwege het corona virus echt aan huis gekluisterd zijn, wekelijks van verse groente, fruit, vlees en zuivel te voorzien.
Een goede weerstand begint met goed voedsel. Niet vullen maar voeden is het belangrijkste! Daar maken wij ons als voedselvoorzieners natuurlijk hard voor.
Meer informatie: www.boerderijboxhoekschewaard.nl

 

Corona: Samen Hoeksche Waard // samen-hoeksche-waard.jpg (29 K)Samenhoekschewaard
Het coronavirus treft ons allemaal. We doen met elkaar ons best om er zo goed en veilig mogelijk mee om te gaan. Als gevolg van het virus zijn winkels gesloten, hebben aangepaste openingstijden, of bezorgen thuis. Wij hebben voor u alle informatie over winkelen in de Hoeksche Waard op een rijtje gezet.
Meer informatie: www.samenhoekschewaard.nl


Hoeksche Waard  bezorgt-corona // hoeksche_waard_bezorgt.png (85 K)HWbezorgt.nl
Lokale ondernemers moeten juist NU geholpen worden. Voor velen dreigt sluiting. Samen kunnen we ervoor zorgen dat zij ondanks de corona crisis kunnen overleven.
Hoeksche Waard Bezorgt biedt de ondernemers de mogelijkheid om hun producten online aan te bieden. Tegelijkertijd kunnen de consumenten hun favoriete winkel of restaurant digitaal blijven bezoeken en veilig bestellingen plaatsen. Meer informatie: www.hwbezorgt.nl 


Corona: hway // hway.jpg (26 K)HWay.nl
Deze app verzamelt alle restaurants en winkels in de Hoeksche Waard waar je iets kunt bestellen of afhalen.
Bekijken kan via hway.nl. Voor volledig overzicht download de app.

  • print