Kado tips voor de feestdagen

donderdag 8 nov 2018

Nog op zoek naar een leuk eindejaarscadeau? Bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid kun je terecht voor allerlei populaire cadeaubonnen en kaarten zoals de VVV Cadeaukaart. Voor de feestdagen zijn er allerlei leuke, feestelijke verpakkingen, zoals cadeaumapjes en doosjes. 
Voor bedrijven zijn de cadeaukaarten zeer geschikt als eindejaarscadeau voor personeel, relaties en collega's. Download hier het bestelformulier van VVV Zuid-Holland Zuid.

Of geef dit jaar een Nationale Bioscoopbon, Bioscoopcadeau, Boekenbon Cadeaukaart, Bol.com cadeaubon, de Fashioncheque of de Podium Cadeaukaart.  De VVV Lekkerweg en VVV Dinercheque behoren ook tot de vele mogelijkheden. 

VVV cadeaukaart-recht // vvvcadeaukaart-recht.jpg (59 K)De VVV Cadeaukaart  is de opvolger van de vertrouwde VVV Cadeaubon. De VVV Cadeaukaart is eigentijds en leuk om te geven en te krijgen. Te besteden bij duizenden grote en kleine winkels, vrijetijdsbestedingen, wellness, horeca en goede doelen. Daarnaast kun je nog eens miljoenen producten online kopen bij honderden aangesloten webshops. Verkrijgbaar in waarden tussen € 5,- en € 250,-, het saldo is in delen te gebruiken. 

VVV dinercheque 2018 // vvv-dinercheque.jpg (46 K)VVV Dinercheque
De grootste en lekkerste restaurantbon van Nederland koop je bij de VVV. Met ruim 2.000 restaurants, is er altijd één bij jou in de buurt. De VVV Dinercheque is verkrijgbaar in waarden tussen € 25,- en € 100,-. VVV Dinercheque is 5 jaar geldig en standaard verpakt in een luxe cadeaudoosje. 

VVV Lekkerweg 2016VVV Lekkerweg
VVV Lekkerweg is een digitale cadeaukaart waarmee je een overnachting naar keuze cadeau geeft. De ontvanger kan kiezen uit maar liefst 2500 overnachtingsadressen in heel Nederland. De VVV Lekkerweg cadeaukaart is verkrijgbaar in vaste waarden tussen € 25,- en € 100,-. De VVV Lekkerweg cadeaukaart is standaard verpakt in een luxe cadeaudoosje. 

Cadeauverpakkingen feestdagenFeestelijke verpakkingen
Speciaal voor de feestdagen zijn er voor de VVV cadeaukaarten cadeaumapjes (€0,50, feestelijke aanbieding!) en cadeaudoosjes (€ 2,25) verkrijgbaar. De Podiumkaart kan verpakt worden in een rode, pluche doosje (€ 2,95) en de Nationale Bioscoopbon in een feestelijk filmblik (€ 1,98).
Maar wist je dat je bij VVV Zuid-Holland Zuid ook leuke souvenirs, spelletjes en geschenken uit de streek kunt kopen? Bekijk hier alvast alle feestverpakkingen!

Ga eens langs bij één van de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid of ga naar de webshops om makkelijk vanuit huis te bestellen: www.vvvcadeaubonshop.nl voor cadeaubonnen of kaarten of www.vvv-webshop.nl voor souvenirs en andere VVV producten.

Grote bestellingen
Speciaal voor grote bestellingen van bedrijven is er een bestelformulier cadeaubonnen . U kunt deze invullen en mailen naar info@vvvzhz.nl of plaats uw bestelling in de VVV Cadeaubonshop VVV Zuid-Holland Zuid.

Bekijk hier alvast alle feestverpakkingen!

VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99, 3311 GN Dordrecht, 0900-4636 888,  info@vvvzhz.nl

VVV Oud-Beijerland, Waterstal 3 (vanaf 1/12/2018 Molendijk 39), 3262 JR Oud-Beijerland, 0186-616 000, info@vvvoud-beijerland.nl 

  • print

VVV Idee

Producten uit de streek

Proef de producten van het Zuid-Hollandse land en leer de smaken uit de streek kennen.

Lees meer

Brochure Nationaal Landschap Hoeksche Waard

Bekijk of bestel de prachtige VVV brochure over het Nationaal Landschap Hoeksche Waard.

Lees meer

Content VVV Idee