Nieuw in de regio

vrijdag 1 feb 2019

Nieuwe adressen om lekker te eten, drinken, uitgaan of slapen in de regio Zuid-Holland Zuid.

Dordrecht
Sinds een paar maanden kun je heerlijk en ongedwongen eten bij de Crimp, gevestigd in één van de mooiste en meest gefotografeerde historische panden van Dordrecht. Onder het toeziend oog van de beroemdste dichter van Dordrecht kun je ontbijten, lunchen, dineren en borrelen in Café Buddingh.
Bij Francis Lunch & Baked Foods kun je terecht voor ontbijt, lunch en allerlei lekkernijen van eerlijke en seizoensgebonden producten uit de omgeving. Liefhebbers van de authentieke Italiaanse keuken kunnen hun hart ophalen bij Da Nina. Daar eet je de specifieke Pinsa en andere gerechten uit Zuid-Italië.

Kijk op www.vvvdordrecht.nl voor alle adressen.

Alblasserwaard en Vijfheerenlanden
De Heerlijkheid Langerak is een gastenverblijf in een 100 jaar oude dijkwoning aan de Lek. Omringd door boerderijdieren kun je hier genieten van de rust en ruimte van de polder. Bij Bistro 't Gemak in Hoornaar kun je iedere dag terecht voor een gezonde hap uit eigen keuken.

Kijk op www.vvvalblasserwaardvijfheerenlanden.nl voor alle adressen.

Hoeksche Waard
Eetse Hoekschewaard 
in Klaaswaal biedt zowel restaurant, eetcafé en zaalverhuur. Je kunt er kiezen uit 90 verschillende gerechten uit de internationale keuken. Probeer eens de Pincho's of een shared dinner bij Amanta's food & drinks in Oud-Beijerland. Lust Wijn & Spijs in Numansdorp serveert lunch en diner, voor de liefhebbers is er een heerlijk, zonnig terras.
Vrijwel direct aan de Binnenmaas ligt B&B Polderhuys in Maasdam. Deze accommodatie beschikt over een eigen keuken, badkamer, toilet, zithoek en buitenterras.

Kijk op www.vvvhoekschewaard.nl voor alle adressen.

  • print