Nieuwe website: beleefhoekschewaard.nl

dinsdag 6 okt 2015

Nieuwe website voor promotie van de Hoeksche Waard: www.beleefhoekschewaard.nl

Wat biedt de Hoeksche Waard (toekomstige) bewoners en (potentiële) ondernemers? Sinds deze maand biedt www.beleefhoekschewaard.nl een mooi platform om het aanbod in de etalage te zetten. De Hoeksche Waard biedt mogelijke ‘vestigers’ volop ruimte voor hun dromen en wensen. De oproep hieraan gekoppeld luidt dan ook “beleef de ruimte”

Regioprofilering
De website is onderdeel van de gezamenlijke aanpak van de regioprofilering die dit jaar van start is gegaan als project vanuit het Pact van de Waard. Ook is er de Facebook pagina www.facebook.com/dehoekschewaard die sinds de start al meer dan 150.000 individuen heeft bereikt met een maandelijks gemiddelde van  60.000 personen. Een groot deel hiervan woont overigens buiten de Hoeksche Waard. Naast online activiteiten zijn er ook regelmatig ‘offline’ activiteiten, zoals promotie-acties, deelname aan beurzen en bijeenkomsten voor ‘Hoeksche Waard fans’.


Oproep: draag bij
De kracht van de website wordt voor een groot deel bepaald door de kracht van het aanbod. Het doel is niet om een compleet overzicht van aanbod te tonen, maar wel om een zo aantrekkelijk mogelijke etalage te tonen en dit te linken aan partijen in de Hoeksche Waard. Laat dus weten welk aanbod volgens u op de website thuis hoort. U kunt teksten en beelden mailen naar isabelle@conversation-next.nl. Daarnaast wordt het zeer gewaardeerd wanneer  ook op de eigen websites wordt verwezen naar www.beleefhoekschewaard.nl

Gezamenlijk wordt op die manier de Hoeksche Waard op de kaart gezet.

  • print