Imkervereniging Hoeksche Waard bij WFF

donderdag 10 okt 2019

Bijen zijn hartstikke nuttige diertjes. En niet alleen omdat ze heerlijk zoete honing maken: ze zorgen ook voor de bestuiving van gewassen, waardoor er vruchten aan groeien. Imkersvereniging Hoeksche Waard maakt zich sterk voor deze bijzondere beestjes.

Het leefklimaat voor bijen en andere insecten moet aanzienlijk worden verbeterd. De Imkersvereniging Hoeksche Waard verbind alle imkers uit de regio om dit voor elkaar te krijgen. Maak tijdens het World Food Festival kennis met het doel van bijen en de prachtige producten die ze voortbrengen. Proef verschillende Hoeksche Waardse Honing en bekijk verschillende demonstraties van het werken met natuurzuivere bijenproducten zoals bijenwas, propolis en honing.

World Food Festival op de Binnenrotte in Rotterdam, 13 oktober, 12.00 uur.
Meer informatie: www.worldfoodfestival.nl