Herfstvakantie bij Speelnatuur Tiengemeten

donderdag 10 okt 2019

Het is herfstvakantie! En dus tijd om erop uit te trekken en buiten te ontdekken en te ravotten. Daarom opent Natuurmonumenten tijdens de herfstvakantie (12 t/m 27 oktober 2019) weer bijna dagelijks de deuren van Speelnatuur op Tiengemeten. En dat niet alleen, want ze organiseren op bepaalde dagen ook extra (gratis!) activiteiten voor de bezoekers aan Speelnatuur.

Naast ravotten in Speelnatuur op Tiengemeten, zijn hier op woensdag 16 oktober, vrijdag 18 oktober en vrijdag 25 oktober extra activiteiten te beleven. Denk aan popcorn bakken boven het vuur of een kunstwerk maken met herfstattributen. Deze extra activiteiten zijn gratis voor de kleine bezoekers aan Speelnatuur. Speelnatuur is tijdens de herfstvakantie geopend op dinsdag t/m zondag van 10.15-16.45 uur. Alleen op woensdag 23 oktober is Speelnatuur op Tiengemeten uitsluitend toegankelijk voor deelnemers aan de ING Wilde Buiten Dag.
De inschrijvingen voor deze dag verlopen via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten 

Speelnatuur van OERRR
Kinderen kunnen uit hun dak in Speelnatuur van OERRR. In 4,5 hectare natuurterrein kunnen ze naar hartenlust ravotten, vlotten of hutten bouwen en vies worden. De modderglijbaan is vaak favoriet. Voor de kleintjes is er veilig Ukkie-eiland. Ouders houden hebben hier makkelijk overzicht, terwijl de peuters en kleuters spetteren of waden door het ploeterbeekje. Doordat je met de pont over vaart, is het een echt dagje uit voor iedereen. Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein bij het vertrekpunt van de pont (navigatie: Nieuwendijk 1, 3284 BE Zuid-Beijerland). De pont vertrekt ieder heel uur vanaf vaste wal.

  • print