Literaire avond met de bieb< Terug

Groep

Evenementen

Type

Culinair, Workshop

Omschrijving

In november staat Nederland Leest in het teken van voeding.
Het geschenkboek staat dit jaar vol met verhalen over eten en recepten van verschillende bekende koks, schrijvers en influencers. Zoals ieder jaar organiseert De Bibliotheek Hoeksche Waard een literair diner. Tijdens dit diner wordt het boek van Nederland Leest besproken en wordt er heerlijk gegeten.
Dit jaar wordt het anders, dit jaar gaan we op bezoek bij Kookstudio Hoeksche Waard. De Bibliotheek heeft Michka gevraagd of zij wat met het boek van Nederland Leest kon bedenken en daar is deze literairdiner workshop uit geboren.
Er wordt vanuit het boek Je bent wat je leest, waar onder andere Ronald Giphart en Pierre Wind aan hebben meegewerkt, een drie gangen menu ontworpen die door de deelnemer helemaal zelf wordt bereidt. Dit gebeurd natuurlijk onder leiding van de jonge chef-kok van de Kookstudio. Ze brengt je de fijne kneepjes van het vak bij en geeft je tips bij het bereiden van het diner.

Daarnaast wordt er door een lokale spreker die ervaring heeft op het gebied van voeding een gedeelte van het boek genomen om een kleine lezing over te houden.

Openingsdata en tijden

donderdag 15 nov 2018
18:00 - 22:00
  • print

Locatie op kaart

Contactgegevens

Kookstudio Hoeksche Waard
Burg de Zeeuwstraat 57
3281 AD NUMANSDORP

Website
Bezoek site
Content VVV Idee