Choral Evensongs< Terug

Torenstraat 16
3281 XP NUMANSDORP

Klassieke muziek, Muziek overig

Kerkgemeenschappen in de Hoeksche Waard organiseren met elkaar een serie Choral Evensongs voor de Lijdenstijd. In de veertig dagen naar Pasen wordt op zeven woensdagen in even zoveel kerken met verschillende koren en voorgangers zon Engels avondgebed gebeden.
In de veertig dagen voor Pasen worden de Choral Evensongs gehouden in respectievelijk Numansdorp, Oud-Beijerland, Strijen, Zuid-Beijerland, Puttershoek, Mijnsheerenland en Heinenoord. Aan ieder avondgebed wordt meegewerkt door een koor, organist(en) en twee voorgangers. De koorteksten worden steeds in het Engels gezongen, de lezingen en gebeden zijn in het Nederlands.

De voorgangers bij deze Evensong zijn Coen van Alphen en Enzo Bijl. De eigen cantorij verzorgt de koorzang.

woensdag 6 mrt 2019

Toegangskaarten voor het concert zijn vanaf 13 oktober beschikbaar en af te halen bij supermarkt de Plus en Dreamflowers in Numansdorp. Kaarten kunnen ook gereserveerd worden door een email te sturen o.v.v. naam, woonplaats en tel.nummer plus het gewenste aantal toegangskaarten.