De Oude Hofstee< Terug

Tel 078 676 5084

Logies

Bed and Breakfast

Welkom op de Oude Hofstee in Maasdam. Sinds 1825 een uniek plekje in de Hoekse Waard, waarvan wij u graag willen laten meegenieten. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze Bed & Breakfast “de Oude Hofstee” waar gastvrijheid nog met Hoofdletters wordt geschreven.
De gasten die bij ons logeerden hebben onze gastvrijheid als zeer positief ervaren en ons beloond met een score van 9,3 uit 10 punten en . . . . de felbegeerde “Traveller-Award 2020”.

De B&B ligt in het buitengebied van Maassdam en Westmaas, op de driesprong Maasdam, Westmaas en Strijen, ofwel Ritselaarsdijk 22, Zwanegatsedijk tegenover nr.10 en Zuiddijk31.
U heeft bij ons de beschikking over een sfeervolle slaapkamer met zitgelegenheid, een gezamenlijke woonkamer / ontbijtkamer, waar het prettig en rustig toeven is voor het doornemen van de dagelijkse kranten, samen een gezelschapsspelletje te spelen of om nog even een rapportje bij te werken.
Bij mooi weer gaan de openslaande tuindeuren open en wordt het ontbijt (als u dat wilt) buiten op het terras in de tuin geserveerd. U hebt de keuze uit diverse terrassen, met uitzicht op onze schapenwei waar vaak al vroeg de “Sheepdog Vereniging” hun honden met de schapen aan het trainen zijn.

U kunt om de hoek heerlijk wandelen of fietsen op o.a. de Ritselaarsdijk, welke in het voorjaar volop in bloei staat met prachtige bloesem van meer dan 80 appelbomen, verdeeld in 16 verschillende oude appelrassen.
Met liefde en veel zorg worden deze oude appelbomen verzorgd door de tientallen vrijwilligers van het Hoeksche Waard Landschap.
Ook staan er langs de dijk vele oude knotwilgen die de sfeer en rust aan de omgeving ten goede komt. Een echt polderlandschap.
Naast de geit, de schapen, de paarden en de koeien hoort en ziet u verschillende vogels waaronder ganzen, eenden, buizerds en spechten en hoort U ‘s avonds het kwaken van de kikkers.
Ook kunt U ’s avonds de uilen horen roepen.

De Oude Hofstee ligt op 23 km van Rotterdam-Centrum en 17 km vanaf AHOY-Rotterdam.
Welkom dus op “de Oude Hofstee“ en geniet met ons mee.

Capaciteit
Aantal personen