VVV databank

icoon - mensenDe VVV informatie is compleet, objectief en betrouwbaar. VVV Zuid-Holland Zuid verzamelt alle informatie in de landelijke toeristische databank van VVV Nederland: de Nationale databank voor Toerisme Recreatie en Cultuur (verder NDTRC).

- Gebruikershandleiding downloaden

- Account aanmaken


Gegevens op VVV-websites, in VVV-brochures en VVV App
Toeristisch/recreatieve bedrijven in het werkgebied van VVV Zuid-Holland Zuid** worden gratis met een basisvermelding opgenomen in de NDTRC. Vanuit deze databank wordt de informatie aan de VVV-balie verstrekt en stelt de VVV brochures en internetsites samen. Opname van basisgegevens in de brochures en sites is voor alle bedrijven/instanties op het gebied van recreatie en vrije tijd in de regio Zuid-Holland Zuid gratis**. 

Bedrijven/instanties die donateur van VVV Zuid-Holland Zuid zijn, worden in de brochures aangeduid met VVV logo en in de streekbrochures Polderleven en Hoeksche Waard vermeld met sfeerbeschrijving. Wanneer een bedrijf/instantie met meer informatie opgenomen wil worden in de brochures of internetsites kan er tegen betaling geadverteerd worden.  

Eén keer wijzigen en de basisgegevens staan gelijk goed en gratis op de websites*: www.vvvzhz.nl , www.vvvhoekschewaard.nl , www.vvvalblasserwaardvijfheerenlanden.nl , www.vvvdordrecht.nl,  www.vvv.nl .

De data uit de NDTRC wordt getoond in de landelijke VVV NL App. Deze sites en applicaties worden vanuit de NDTRC gevoed.

Gratis basisvermelding websites** 
Toeristisch/recreatieve bedrijven en instanties worden vermeld in een lijst binnen een rubriek in de databank. Deze vermelding bevat de naw-gegevens, e-mail, url, openingstijden, prijzen, positie op kaart en één foto.  Met inlogcodes kunnen de bedrijven/instanties zelf wijzigingen aanbrengen in de basisvermelding.
Ontbreken uw gegevens in de NDTRC, stuur dan een e-mail naar VVV Zuid-Holland Zuid met daarin informatie en adresgegevens van uw bedrijf/instantie. VVV Zuid-Holland Zuid zal u verdere informatie toesturen en u op weg helpen.
Aanmelden: stuur een e-mail naar vvvdatabank@vvvzhz.nl

Uitgebreide vermelding websites**  
Toeristisch/recreatieve bedrijven en instanties worden vermeld in een lijst binnen een rubriek in de databank boven niet-adverteerders op de VVV websites binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Deze vermelding biedt extra informatie. Tevens wordt uw basisvermelding met max. 6 foto's en eventueel een webvideo getoond.
Meer informatie adverteren.  

Werkgebied VVV Zuid-Holland Zuid
VVV Zuid-Holland Zuid is verantwoordelijk voor de regio Dordrecht, Drechtsteden, Hoeksche Waard, Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en Vianen. Uitsluitend voor plaatsen die gelegen zijn in de provincie Zuid-Holland**.
** Bedrijven/instanties in de gemeenten H.I. Ambacht, Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht betalen een toeslag van minimaal € 150,- per jaar vanwege het ontbreken van gemeentelijke subsidies.

Inlogcodes/Zelf aanpassen  
Het toeristisch/recreatief bedrijfsleven kan zelf gratis actuele basisgegevens invoeren en beheren in de databank en continu aanpassen, dag en nacht, het hele jaar door.  Vanuit de NDTRC wordt een inlogcode toegewezen. 

Aanmelden evenement 
Stuur een e-mail met alle informatie en eventueel een foto naar agenda@vvvzhz.nl  (let op! VVV Zuid-Holland Zuid voert zelf ook heel veel evenementen in op basis van persberichten en programmaboekjes etc. Kijk dus eerst even bij de rubriek Evenementen op de website).

*Plaatsing op de diverse websites is afhankelijk van de geografische ligging.

  • print